ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Διαγνωστικά Κέντρα

αναλυτική παρουσίαση διαγνωστικών κέντρων
όλες οι υπηρεσίες

Euromedica

Ο Όμιλος EUROMEDICA που ιδρύθηκε το 1989 από ομάδα 65 διακεκριμένων ιατρών, δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της υγείας, ενώ από το 1994 είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Εγκαταστάσεις

Η EUROMEDICA καλύπτει με υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις 10 νομούς της χώρας μας. Τα ιατρικά της τμήματα, ανεπτυγμένα σε περίπου 76.000 τ.μ., εξυπηρετούν, φιλοξενούν και περιθάλπουν με τον καλύτερο τρόπο τους εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς που επισκέπτονται ετησίως τις μονάδες EUROMEDICA πανελλαδικά.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η EUROMEDICA επενδύει σημαντικά στο προσωπικό της μέσω της διαρκούς και εκτεταμένης εκπαίδευσής του αλλά και της εξοικείωσής της με τις νέες εξελίξεις στο χώρο της Ιατρικής. Τα 2.646 άτομα μόνιμο μη ιατρικό προσωπικό καθώς και περισσότεροι από 10.000 συνεργαζόμενοι ιατροί, αποτελούν εγγύηση για υπεύθυνη φροντίδα στον κάθε ασθενή για κάθε περίπτωση. Η EUROMEDICA σήμερα διαθέτει οργανωμένο δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών, με μεγάλη πείρα και υψηλό κύρος. Η γενικότερη αποδοχή, εμπιστοσύνη και στήριξή τους ενισχύει την ταχύτατη ανάπτυξη του Ομίλου.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Διαγνωστικά Κέντρα | All rights reserved