ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Διαγνωστικά Κέντρα

αναλυτική παρουσίαση διαγνωστικών κέντρων
όλες οι υπηρεσίες

Ποσειδώνειο

Το Ποσειδώνειο ιδρύθηκε το έτος 1997 και σε σύντομο χρονικό διάστημα αποτέλεσε ένα πρότυπο κέντρο ιατρικών υπηρεσιών. Η πληρότητα σε τεχνικό εξοπλισμό και σε ανθρώπινο δυναμικό αποτέλεσαν τα κυρίαρχα στοιχεία που χαρακτήρισαν το κέντρο ως κορυφαίο φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας. 

Το Ποσειδώνειο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και αξιοπιστίας και ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα ποιοτικού ελέγχου. 

Η στελέχωση του με εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς, μετεκπαιδευόμενους σε κορυφαία Πανεπιστημιακά εργαστήρια της Ευρώπης - Η.Π.Α., εξασφαλίζουν άμεση και αξιόπιστη εργαστηριακή διάγνωση.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός του εργαστηρίου μας και η ύπαρξη εξειδικευμένων επιστημόνων επιτρέπει την εκτέλεση όλων των εξετάσεων που απαιτεί σήμερα η Ιατρική. Σκοπός μας είναι το αξιόπιστο αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ώστε να αποτελέσει άριστο εργαλείο στα χέρια του κλινικού Ιατρού. Για το λόγο αυτό το αποτέλεσμα ελέγχεται με βάση το ιστορικό του εξεταζόμενου και πάντοτε από δύο ιατρούς. Σε μια μεγάλη γκάμα εξετάσεων υπάρχει δυνατότητα για αυθημερόν αποτελέσματα. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του κέντρου μας ή να ρωτήσετε τον ιατρό μας.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Διαγνωστικά Κέντρα | All rights reserved